Onze Nesten

Wij streven ernaar gezonde Hollandse Herders met een stabiel en sociaal / vriendelijk karakter uit verantwoorde combinaties te fokken. Wij fokken volgens  het fokreglement van de NHC (rasvereniging voor Hollandse Herders) waar wij ook lid van zijn. Onze kennel is geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

 

De pups worden bij ons in de woonkamer geboren en blijven daar de eerste vier weken. Vanaf een leeftijd van vier weken gaan de pups steeds meer naar buiten, maar de pups komen gedurende de hele periode, dat ze bij ons zijn, ook dagelijks in huis. Onze pups zijn gewend aan kinderen van allerlei leeftijden die regelmatig bij ons over de vloer komen.

 

Geïnteresseerden zijn altijd welkom (op afspraak). Rust is zeker de eerste twee weken na de geboorte zeer belangrijk voor de moederhond en de pups, maar als alles goed gaat, is ook in die weken een kort bezoekje mogelijk.

 

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie over onze pups, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.